Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
02.11.2023

Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Konferansı T3 Vakfı Konya İl Sorumlusu Uğur ÇAKIR tarafından fakültemizde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Konferansı T3 Vakfı Konya İl Sorumlusu Uğur ÇAKIR tarafından gerçekleştirildi. Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat DİLMEÇ, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve pek çok sayıda öğrenci katılım sağladı. 
 
Konferansta T3 vakfından, Milli Teknoloji Hamlesinden , Deneyap Atölyelerinden, T3 vakfının burs programlarından  ve gönüllülük faaliyetlerinden bahsedildi. Bunun yanında dünyanın en büyük teknoloji festivali olan Teknofest’in önemine ve süreçlerine değinildi. 
Konferansın ardından, katılımcıların sorularının T3 Vakfı İl Sorumlusu Uğur Çakır tarafından yanıtlanması, T3 vakfının katılımcılara yapmış olduğu sürpriz çekiliş ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat DİLMEÇ’in T3 Vakfı Konya İl Sorumlusu Uğur ÇAKIR’a katılımdan dolayı hediye takdimi ile program sona erdi.