Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
11.05.2024

1. Sektör-Öğrenci Buluşması Etkinliği gerçekleştirildi

Fakültemizin Havacılık ve AR-GE Topluluğu tarafından düzenlenen ve birincisi gerçekleştirilen Sektör-Öğrenci Buluşmaları büyük bir ilgiyle gerçekleşti. Etkinliğe, havacılık ve savunma sanayii alanlarında yetkin isimlerin katılımıyla zenginleşti. BAYKAR Teknoloji Şirketi'nden mühendisler ve Time2GO Yurtdışı Eğitim ve Danışmanlık Kurucusu da etkinlikte yer aldı.

Savunma sanayii sektörü ve yurtdışında eğitim gibi önemli konular, katılımcıların merak ettiği soruların yanıtlandığı bir platform sunarak geniş kapsamlı bir tartışma ortamı oluşturdu. Etkinliğe, aerodinamik tasarım mühendisi Onur Kesimoğlu, aerodinamik analiz mühendisi Halil Yıldırım ve Time2GO kurucusu Mustafa Küçükçopur katıldı.

Bu önemli etkinlik, fakülte yönetimi tarafından desteklenerek gerçekleştirildi. Öğrencilerin, sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek deneyimlerini paylaşabildiği ve gelecekleri hakkında fikir alışverişinde bulunduğu bu etkinlik, büyük beğeni topladı. Büyük ilgi gören etkinlik, öğrencilere önemli bir deneyim kazandırdı.