Havacılık Yönetimi Bölümü
26.02.2020

Sivil Havacılık Eğitim Seminerleri düzenlendi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde Anka Havacılık ve Uzay Topluluğu ev sahipliğinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü uzmanlarınca eğitim seminerleri düzenlendi. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Doç. Dr. Abdullah Uzun Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Rektör Yardımcısı ve Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Oğuz DOĞAN, Havacılık Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üy. Kadir ÖCALAN, çok sayıda akademisyen ve öğrenciler katıldı. Yoğun ilgiyle karşılanan etkinlik Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başladı. Topluluk Başkanı İlkay Yılmaz’ın açılış konuşmasını yapmasının ardından eğitimlerin ilk oturumu “Havacılıkta Emniyet Yönetimi” Zerrin Eren’in sunumları ile gerçekleşti. İkinci oturumda Umut Yılmaz tarafından verilen Havacılık Güvenliği Bilinci eğitimi ile devam edildi. Son oturumda Havacılıkta Kural Koyucular semineri Av. Gizem Yardımcı tarafından verildi. Havacılık Yönetimi Öğretim Görevlileri Dr. Öğr. Üyesi Güzide Karakuş,  Arş. Gör. Dr. Ersin Aktaş ve Topluluk Başkanı İlkay Yılmaz tarafından SHGM uzmanlarına plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimlerinin ardından etkinlik son buldu.

Şubat '20