Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü
05.10.2021

Film Atölyemizin Kurumsal Kimliği Yenilendi

Kurulduğu 2019 yılında "Çatalhöyük Film ve Medya Atölyesi" adıyla üretimlerine başlayan atölyemizin ismi "Konya Film Atölyesi" olarak değişti. Atölyemizin sosyal medya hesaplarından "Konya Film Atölyesi"nin yeni kurumsal kimliği tanıtıldı.

Sinema ve televizyon öğretimi ve uygulamalarımıza dair ilk denemelerimizi ifade etmek ve duyurmak adına yerleşik yaşamı ilk deneyimleyen bu coğrafyanın insanları atalarımızla atölye ismimiz arasında ilişki kurarak “Çatalhöyük Film ve Medya Atölyesi” adı altında yola çıkmıştık. 
Kazandığımız tecrübeler, kurumsallık yolundaki becerilerimiz ve elde edilen ulusal ve uluslararası başarılarımız ismimizin değişmesi yönünde bizlere motivasyon sağlamıştır. Böylece evrensel öğretisi ile tüm dünya insanlığının gönlüne taht kurmuş olan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin “insanı” merkeze alan felsefesi ile Bozkır’ın bereketli ve insanı besleyen toprağı olan Konya şehrimizin taşıdığı anlamları sinema ve medya anlayışımızla ilişkilendirerek KONYA FİLM ATÖLYESİ (KOFA) olarak sinema yolculuğumuza devam etme kararı aldık.
Bu yolculuğumuzun her mutlu anında bizlerle birlikte olan tüm öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı olsun.
Çatalhöyük ismimiz ise Üniversitemiz bünyesinde öğrencilerimiz tarafından kurulacak olan “Çatalhöyük Sinema Topluluğu”nda yaşatılmaya devam edecektir. 
Büyük bir emek ve zaman ayırarak logomuzu tasarlayan 2.Sınıf öğrencimiz Mehmet Enes Bağcı’ya çok teşekkür ederiz.

Atölye Sosyal Medya Hesapları:
Instagram: https://www.instagram.com/konyafilmatolyesi/
Twitter: https://twitter.com/konyafilmatolye