Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
22.03.2022

“KOFA BAHARI ETKİNLİKLERLE KARŞILIYOR”

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü atölyesi Konya Film Atölyesi (KOFA) Tarafından düzenlenen “KOFA BAHARI ETKİNLİKLERLE KARŞILIYOR” atölye ve panel faaliyetlerini kapsayan programlarımız 23-25 Mart Tarihleri arasında Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.
     Etkinlikler Üniversitemizin tüm öğrencilerine açık ve katılım sertifikalı verilecek şekilde düzenlenecektir. “KOFA BAHARI ETKİNLİKLERLE KARŞILIYOR” programının içeriği;

• 23 Mart Çarşamba Günü saat 14.00’da Konya Bölgesel Radyosu Radyo Gençlik Ses Prodüktörü Ali GÜNGÖR’ün konuk olacağı “SES ATÖLYESİ” Etkinliği,
  • 24 Mart Perşembe Günü saat 14.00’da VOOV WORLDWIDE KURUCUSU İletişimci Kutup BIÇAKCI’nın konuk olacağı “IQ+EQ=? Tasarlayan İnsanların Geleceği”,
  • 25 Mart Cuma Günü Saat 13.00’da Görüntü Yönetmeni Hakan AKGÜN’ün ve Görüntü Yönetmeni Abdullah YİĞİT’in katılımları gerçekleşecek olan “Görüntü Yönetmenliği” Atölyesi programlarından oluşmaktadır.