Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
16.09.2022

NEÜ Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi 2022 - 2023 Öğretim Yılı Yetenek Sınavları 8. Yedekten Yerleştirme Listeler

Resim Bölümü 8. Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Liste için tıklayınız

Grafik Bölümü 8. Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Adaylar Liste için tıklayınız

8. Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin kayıt işlemleri 19 Eylül – 20 Eylül 2022 tarihleri arasında saat 16:30 a kadar yapılacaktır.

Kontenjanlarda açık olduğu takdirde yedek listeden kayıt yapılacaktır.
YEDEK listeden kayıt hakkı kazanan adaylar, 20 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 17.00'dan itibaren Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Web Sitemizde yayınlanan duyurular adaylarımız için tebliğ niteliğindedir. Lütfen Duyuruları takip ediniz.

KAYITLA İLGİLİ BİLGİLER

Adayların kayıt için şahsen başvurmaları (Elektronik ve Posta ile kayıt kabul edilmeyecektir) gerekmektedir.
Kayıt için istenen belgelerin onaylı sureti olmalıdır. Evrakların fotokopileri  kabul edilmeyecektir.
Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
Fakültemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER
Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi, (2008 yılı sonrası mezunlar için fotokopisi)
6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf,
Nüfus cüzdanı aslı ve  fotokopisi,
Askerlik durum belgesi (29 yaş ve üzeri öğrenciler için geçerlidir).