Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi

2024 - 2025 Öğretim Yılı Yetenek Sınavları 5. Yedek Yerleştirme Listeleri

Grafik Bölümü 5. Yedek Liste

Resim Bölümü 5. Yedek Liste

5.Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin kayıt işlemleri 12 Eylül – 13 Eylül 2024 tarihleri arasında saat 16:30 a kadar yapılacaktır.
Kontenjanlarda açık olduğu takdirde yedek listeden kayıt yapılacaktır.
YEDEK listeden kayıt hakkı kazanan adaylar, 13 Eylül 2024 CUMA günü saat 17.00'dan itibaren Fakültemiz web sayfasında ilan edilecektir.
Web Sitemizde yayınlanan duyurular adaylarımız için tebliğ niteliğindedir. Lütfen Duyuruları takip ediniz.

KAYITLA İLGİLİ BİLGİLER
Adayların kayıt için şahsen başvurmaları (Elektronik ve Posta ile kayıt kabul edilmeyecektir) gerekmektedir.
Kayıt için istenen belgelerin aslı olmalıdır. Evrakların fotokopileri kabul edilmeyecektir.
Belgeler eksik ise kayıt yapılamaz.
Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
Fakültemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

KAYIT İÇİN GEREKEN BELGELER
Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ve fotokopisi veya yeni tarihli mezuniyet belgesi,
2 adet vesikalık fotoğraf,
Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi,
Askerlik durum belgesi (29 yaş ve üzeri öğrenciler için geçerlidir).