Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi
18.04.2019

TÜYAP Konya Fuarında NEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Standı Yoğun İlgi Gördü

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı. Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin standına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Fuarda üniversitenin tanıtımı amacıyla açılan stantta gerçekleştirilen etkinlikleri, katılımcılar ilgi ile takip etti. Ebru, hat, minyatür, kalem işi, baskı, köpük rölyef resim, fluid resim, tahta oyma, seramik form şekillendirme, çamur torna seramik workshoplarının yanında resim sergisi, seramik sergisi ve Sinema – TV bölümü tarafından hazırlanan fakülte tanıtım filmi gösterimi gerçekleştirildi. Fakültenin öğretim elemanları ve öğrencilerinin performansları fuara katılanlar tarafından ilgi ile takip edildi.

Ziyaretçiler Güzel Sanatlar Fakültesi standını fuarın açık kalacağı 28 Nisan’a kadar gezebilecek.