Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
18.07.2022

Tek Ders Duyurusu

2021-2022 Bahar Dönemi Tek Ders (Üç Ders) Sınavları

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi sonunda mezun olmaya tek dersi kalan öğrenciler (4. sınıfı tamamlamış) için yapılacak olan tek ders sınavı 3 derse kadar uygulanacaktır. Söz konusu sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin müracaat tarihlerinde dilekçe ile fakültemiz öğrenci işlerine başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat Tarihi : 19 Temmuz 2022- 22 Temmuz 2022 (Cuma mesai bitimine kadar)
Müracaat Şekli  : Şahsen yapılacaktır. Başvuru için dilekçesini şahsen getiremeyen öğrenciler sınava gelirken dilekçenin aslını getirmek kaydıyla müracaat tarihleri içerisinde düzgün taranmış şekilde [email protected] adresine gönderebilirler. (E-posta gönderildikten sonra ulaştığını arayarak teyit ediniz.)
Sınav Tarihi       : 27-28 Temmuz 2022
Sınav Şekli        : Yüz yüze

Not : Öğrenci listesi ve sınav programı müracaatların bitiminde fakülte web sayfamızdan duyurulacaktır.