Mimarlık Bölümü
14.12.2020

Tasarıma Değer konulu tasarım yarışması 2020

Sümaş Tekstil San. Tic. A.Ş bünyesinde yer alan Cotton Box’ın düzenlediği “Tasarıma Değer” yarışması; ev tekstili sektöründe yeni tasarımcıların yetiştirilmesinin desteklenmesi, ev tekstilinde tasarım kavramını ön plana çıkarılmasına öncülük edilmesi, hem tasarıma hem de tasarımcıya değer verilen bir anlayışın oluşmasına ön ayak olunması, tasarımın yenilikçi ve özgün bir ruh kazanması amacıyla hayata geçirilen bir tasarım yarışmasıdır.

Türkiye’deki üniversitelerin Moda Tasarımı, Geleneksel Türk El Sanatları, Grafik Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Endüstriyel Ürünleri Tasarım, Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler katılabilir. Yarışmanın web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

www.tasarimadeger.com