Mimarlık Bölümü
09.07.2015

BEYŞEHİR GÖLÜ MİLLİ PARKI, NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİ ve ÖĞRENCİLERİNE TANITILDI..

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nce Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları içerisinde Kuş gözlem kulesi ve tanıtım birimi projesi için 19.03.2015 tarihinde teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesinin Mimarlık Bölümü 1. Sınıf ile Mimarlık Tasarım 2, öğretim görevlileri ve öğrencileri Yeşildağ ve Adaköy mahallelerinde bulunan leylek yuvaları ile Beyşehir gölü kıyılarındaki kuş gözlem platformunda  Bölge Müdürlüğümüz Beyşehir  Şefi Mehmet ŞENER nezaretinde  incelemede bulundular.

Gezi sonrası Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, heyete Anamas Konuk evi Konferans Salonunda Beyşehir Gölü Milli Parkında bulunan kuş çeşitleriyle ilgili sunum gerçekleştirdi.