Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü
26.04.2019

TÜYAP Konya Fuarına Sinema – TV Bölümü Hazırladığı Tanıtım Filmi İle Katıldı

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı açıldı. Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin standında Sinema – TV Bölümünün hazırladığı fakülte tanıtım filmi katılımcılara izlettirildi.

Fuarda üniversitenin tanıtımı amacıyla açılan stantta gerçekleştirilen etkinlikleri, katılımcılar ilgi ile takip etti. Sinema – TV bölümü tarafından hazırlanan fakülte tanıtım filmi ile Güzel Sanatlar Fakültesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Filmi izleyenler hem Fakültenin hem de Sinema – TV bölümünün Konya’daki sanat ve Sinema – TV alanına önemli katkılar sağlayacağını dile getirdi.

Ziyaretçiler Güzel Sanatlar Fakültesi standını fuarın açık kalacağı 28 Nisan’a kadar gezebilecek.