Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü
09.10.2021

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda Birinciyiz

Ömer Güler’in yazıp yönettiği “Arayış” filmimiz TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda belgesel kategorisinin en iyi filmi seçilerek “Birincilik Ödülü”ne layık görüldü. Ödülünü TRT Belgesel Kanal Koordinatörü Süleyman Tezgel’den alan Ömer Güler: “Öncelikle birincilik ödülüne bana layık gören jüriye ve TRT ailesine çok teşekkür ediyorum. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi’ne ve üniversitemiz bünyesinde henüz bu sene kurulan “Konya Film Atölyesi (KOFA)’ne filmde bütün emeği geçen arkadaşlarıma, hocalarıma, ustalarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. Radyo,Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç.Dr.Salih Gürbüz ise "Üç yıl önce Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü olarak eğitim öğretime başladık. Bugünlerde ise birincilik ödülleri ile haklı olarak mutlu ve gururluyuz. Sevgili Öğrencilerimi, kıymetli çalışma arkadaşlarımı tebrik ederim" diyerek duygularını ifade etti. Henüz ilk filmi olan “Arayış” ile ilk ulusal ve uluslararası birçok önemli festivalde yarışma hakkı kazanan Ömer Güler’i tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

.