Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü
01.11.2022

IŞIK ATÖLYESİ

Atölye çalışmalarımız kapsamında sinema sektöründeki birçok önemli projede görev alan Işık şefi Ahmet Yesevi Özel’i konuk ediyoruz. Öğr. Gör. Mehmet Ali Sevimli hocamızın moderatürlüğünü üstleneceği ‘Işık Atölyesi’nde, merak edilen sorular konuğumuza yöneltilecek, sinema ve dizi projelerinde kullanılan temel aydınlatma yöntemlerine değinilecek ve son olarak bir sahne üzerinden aydınlatma uygulaması yapılacaktır.
Görsel sanatların en temel unsurlarından olan "Işık"ın tüm yönleriyle konuşulacağı ve uygulanacağı atölyemize tüm üniversite öğrencilerimiz davetlidir. Katılımlarınızı bekleriz.
Ayrıca bu atölyenin ana sponsoru "Fujifilm Konya Showroom"a; tüm imkanlarını ve desteklerini bizlerle paylaşan Konya Sinema Topluluğu ile Çatalhöyük Sinema Topluluğu'na sonsuz teşekkürler. Sizleri de aramızda görmekten mutlululuk duyacağız.
Sinema ile kalın...✌️