Hemşirelik Fakültesi
05.11.2021

“Yeşil ve Mavi Bir Dünya için Sıfır Atık” - Panel

Dünya nüfusundaki artış, doğal kaynakların bilinçsiz tüketilmesine neden olmuş ve atık miktarını artırmıştır. Bu nedenle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de atıkların geri dönüşüm sürecine yönelik stratejiler geliştirilmiş, yönetmelikler oluşturulmuştur. Dünya çapında yürütülen sıfır atık hareketine katkı sağlamak ve öğrencilerimizin farkındalığını artırmak amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Sıfır Atık Komisyonu “Yeşil ve Mavi Bir Dünya için Sıfır Atık” konulu bir panel düzenleyecektir. Panel kapsamında Çevre Mühendisi Mehmet Yıldırım GÜNDÜZ ve Çevre Mühendisi Emine Kübra ŞENER, sıfır atık hareketi, Türkiye'de, Konya'da ve üniversitemizde yürütülen sıfır atık çalışmaları ve geri dönüşüm hakkında bilgi verecek, tanıtımlar yapacaktır. Panel, 11 Kasım 2021 tarihinde saat 10:30’da Tıp Fakültesi Dönem I Amfisi’nde (4. Kat) gerçekleştirilecektir. Daha güzel ve yaşanılasi bir dünya için 11 Kasım tarihinde buluşalım.