Hemşirelik Fakültesi
20.03.2024

Üniversitemizde Atıksız Yaşam ve Geri Dönüşüm

Tüketimle birlikte doğaya zarar veren atıkların artması, tüm canlı türlerini ve gezeğenin geleceğini tehdit etmekte, iklim değişikliklerine neden olmaktadır. Bu nedenle tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bilinçli tüketime ve atık miktarını azaltmaya yönelik stratejiler geliştirilmiştir. Atıksız yaşam ve geri dönüşüm hareketine katkı sağlamak ve farkındalığı artırmak amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Sıfır Atık Komisyonu ve Sağlık İçin El Ele Öğrenci Topluluğu “Üniversitemizde Atıksız Yaşam ve Geri Dönüşüm” konulu bir panel düzenleyecektir. Panel kapsamında, Çevre Mühendisi Emine Kübra ŞENER Üniversitemizde Yürütülen Atıksız Yaşam ve Geri Dönüşüm Aktiviteleri” konularında bilgi verecektir. Panel, 29 Mart 2024 tarihinde saat 09.00’da Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Yerleşkesi (Eski Bin) K blok K1 Nolu Derslikte gerçekleştirilecektir.