Hemşirelik Fakültesi
17.05.2024

Hemşirelik Günleri 11: Stomaterapi Hemşiresinin Bakım Deneyimleri

Stoma ve Yara Bakım Hemşireliği 2011 Yılı Hemşirelik Hizmetlerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikte görev, yetki ve sorumlulukları tanımlanmış özel dal hemşiresidir. Sağlık hizmet sunumunda, stoma ve yara bakım hemşiresinin faaliyetleri kalite göstergesi olarak kabul edilmektedir. Stoma ve yara bakım hemşiresinin görev, yetki ve sorumlulukları hakkında öğrencileri bilgilendirmek, tıp fakültesi hastanemizin stoma ve yara bakım hemşiresinin deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşmasını sağlamak amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından “Stomaterapi Hemşiresinin Bakım Deneyimleri” konulu bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminer kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Stomaterapi Hemşiresi Zübeyde TURGUT deneyimlerini paylaşacaktır. Seminer, 28 Mayıs 2024 tarihinde saat 13.00’da Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Yerleşkesi (Eski Bina) M2 Nolu Derslikte gerçekleştirilecektir.