Hemşirelik Fakültesi
02.07.2019

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ (25/06/2019)

Necmettin Erbakan Hemşirelik Fakültesi mezuniyet törenimize Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Zekeriya MIZIRAK, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut BAYKAN, Hemşirelik Fakültesi Öğretim üyeleri, mezun olan öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya MIZIRAK, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mahmut BAYKAN, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Filiz HİSAR mezunlara seslendiler. Mezunlar adına ise Fakülte birincisi Bahar KARAKILÇIK konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Fakülte birincisi kütüğe ismini çaktı. Daha sonra mezunlara diplomaları takdim edildi.

Diploma takdimlerinin ardından yeni mezun hemşireler mesleğe adım atabilmek için Hemşirelik yemini ettiler. Coşku ile kutlanan mezuniyet töreni kep atmayla sona erdi.

Bütün mezunlarımızın yolu açık ve şansları bol olsun.