Hemşirelik Fakültesi
15.09.2021

Lisansüstü Uyum Programı

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim Dalı Öğretim Elemanları’na yönelik “Hemşirelik Anabilim Dalı Lisansüstü Uyum Programı” gerçekleştirildi. Programa Enstitü Müdürü Prof. Dr. Kısmet Esra Nurullahoğlu Atalık, Hemşirelik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Emel Ege ve anabilim dalında görevli öğretim üyeleri katıldı. Uyum programında lisansüstü eğitimin önemi ve eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik görüşler tartışıldı. Lisansüstü öğretim programına yeni dahil olan öğretim üyelerine danışmanlık süreçleri ve sistem tanıtıldı. Program öğretim üyelerinin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi. Programa katılan tüm öğretim üyelerimize, programa emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Burcu Ceylan’a ve Öğrenci İşleri Personeli Hakan Gümüşcan’a teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz için başarılı bir öğretim yılı diliyoruz.