Hemşirelik Fakültesi
27.10.2021

Meme Kanseri Etkinlik Sonrası

Fakültemiz Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Serpil YÜKSEL ve Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamile ALTUNTUĞ sorumluluğunda 26 Ekim 2021 tarihinde, Fakültemizde “Meme Kanseri Farkındalık ve Pembe Kurdele Takma Etkinliği” gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında katılımcılar, meme kanseri riski ve erken tarama yöntemleri hakkında bilgilendirildi, Konya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Kanser Birimi’nden temin edilen “Meme Kanseri Kaderiniz Olmasın” başlıklı broşürler verildi. Etkinliğimize katılan, Hemşirelik Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanlarına, Tıp Fakültesi Onkoloji Hastanesi çalışanlarına ve hastalarımıza teşekkür ederiz.