Halk Sağlığı Hemşireliği dersi kapsamında 4.sınıf öğrencilerimizin "İş Sağlığı" konularını uygulamada yakından inceleyebilmesi amacıyla Torku'ya Teknik Gezi düzenlendi.
Öğrenciler iş yeri hemşireleri ile görüştü, sık görülen iş kazalar, meslek hastalıkları, sağlık risklerinin kontrolü, iş yeri sağlık kayıtları ve iş yeri hemşiresinin rolleri hakkında bilgi aldı.
Ayrıca fabrikayı gezen öğrenciler fabrikanın gezi koridoru boyunca et ve et ürünleri, süt ve süt ürünlerinin üretim aşamaları ile ilgili gözlem yaptı. Öğrenciler gıda sağlığı konusunda merak ettikleri sorulara yanıt bulma fırsatı yakaladı. Öğrencilerimize bu fırsatları sağladıkları için teşekkür ederiz.
Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı