Hemşirelik Fakültesi
07.03.2024

Lise Öğrencilerine Kariyer Planlama Etkinliği

Tanıtım ve Kariyer Günleri Komisyonu başkanı Doç. Dr. Bilgen ÖZLÜK ve komisyon üyeleri 1. Sınıf öğrencilerinden Şükriye ESER ve Zühal ÇETİNER tarafından 05.03.2024 tarihinde, fakültemizi ziyarete gelen Bozkırlılar Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden 26 öğrenciye Hemşirelik Fakültesi tanıtıldı. Öğrencilere fakültemizdeki derslikler gezdirildi. Laboratuvarda maketler üzerinde uygulama yapan öğrenciler ziyaret edilerek uygulamalar konusunda açıklamalar yapıldı. Kariyer planlama kapsamında hemşirelik bölümünü kazanan öğrencilerimizin yıllık taban ve tavan ÖSYM puanları ve hemşirelerin çalışma alanları konusunda bilgi verildi. Sağlık İçin Ele Ele Öğrenci Topluluğu başkanı 2. Sınıf öğrencisi Yağmur ERDEM tarafından öğrencilerin üniversite yaşamında gerçekleştirilen sosyal süreçlerine yönelik yapılan etkinliklerden bahsedildi. Bu etkinliği organize eden Bozkırlılar Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmeni Sayın Ahmet TUĞLU’ya teşekkür ederiz.