Hemşirelik Fakültesi
11.03.2024

Umke Afad Gözünden Deprem

NEÜ Hemşirelik Fakültesi ve NEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi kalite biriminin birlikte düzenlendiği “UMKE AFAD Gözünden Deprem” konulu konferans 08.03.2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Konferansta ülkemizin deprem gerçeği,  AFAD ın görevlerinin neler olduğu, konuşmacıların depremdeki görev deneyimleri aktarılmış ve deprem anında yapılması gereken çök-kapan- tutun hareketi tüm katılımcılarla uygulamalı olarak gerçekleştirilmiştir. Konuşmacı olan AFAD eğitim şube müdürü Fethi ÇORUK ve basın halkla ilişkiler sorumlusu Mehmet Sinan BESLER ve hastane kalite direktörü UMKE gönüllüsü Dr.Sinem BAĞCI ÇELİK’ in teşekkür belgelerini hemşirelik fakültesi dekanı Prof. Dr. Emel EGE, Dekan yardımcısı Prof. Dr. Kamile ALTINTUĞ ve Prof. Dr. Filiz HİSAR takdim etmiştir.