Hemşirelik Fakültesi
10.05.2024

Proje Deneyimlerimizi Paylaşıyoruz

Hemşirelik Fakültesi, Hemşirelik Esasları ve Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından 08.05.2024 tarihinde düzenlenen Proje Deneyimlerimizi Paylaşıyoruz Sempozyumu; Dekanımız Prof. Dr. Emel EGE, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Kamile ALTUNTUĞ, Doç. Dr. Selda ARSLAN, fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz de dahil 243 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sempozyumda; Tübitak araştırma projeleri destekleme programın amacı, destek kapsamı, programa başvuru koşulları, başvuru formu ve proje örnekleri konu başlıklarından bahsedildi. Sempozyum, proje deneyimi olan öğrencilerimizin sunumları ve soru cevap ile devam etti. Sempozyuma katılıp deneyimlerini paylaşan danışman hocalarımıza, mezunlarımıza, öğrencilerimize ve düzenleme ekibine teşekkür ederiz.