Hemşirelik Fakültesi
13.05.2024

Hemşirelerin Hasta Eğitimi uygulamaları: Deneyim Paylaşımı

Hemşirelikte Öğretim Anabilim dalı tarafından 06.05.2024 tarihinde düzenlenen “Hemşirelerin Hasta Eğitimi uygulamaları: Deneyim Paylaşımı” etkinliği konferansımız Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Kamile ALTUNTUĞ, Doç. Dr. Selda ARSLAN, fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerimiz de dâhil 170 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Konferansımız öğrencimiz Durmuş Eren Balcı’nın ney dinletisi ile başladı, ardından Eğitim Hemşirelerimizin kliniklerde hasta eğitimlerinin nasıl gerçekleştirildiği, hasta eğitiminde dikkat edilmesi gereken hususlar, dikkat çeken hasta eğitimi deneyimlerini paylaşmaları ve soru cevap ile devam etti. Konferansımıza katılıp deneyimlerini paylaşan eğitim hemşirelerimize, öğrencilerimize ve düzenleme ekibine teşekkür ederiz.