Hemşirelik Fakültesi
23.05.2024

İklim Değişikliği ve Kadın Sağlığı Webinarı

Fakültemiz Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından 21 Mayıs 2024 tarihinde “İklim Değişikliği ve Kadın Sağlığı” konulu webinar düzenlenmiştir. Eğitimde Prof. Dr. Kamile ALTUNTUĞ ve Dr. Öğr. Üyesi Hamide AYGÖR moderatörlüğünde İstanbul Atlas Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kafiye EROĞLU tarafından “İklim değişikliği ve iklim değişikliğinin kadın sağlığına etkileri” anlatılmıştır. İklim değişikliğinin sağlığa etkileri, hassas gruplardan olan kadın, çocuk ve yaşlıların bu değişikliklerden daha çok etkilendiği ve kadın sağlığı üzerindeki etkilerine dikkat çekmiştir. Sağladığı destek için sayın Prof. Dr. Kafiye EROĞLU hocamıza, eğitime katılan öğretim elemanları, hemşireler ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.