Hemşirelik Fakültesi
02.07.2021

Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı

Erasmus+ Kapsamında Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Yönelik Yurt Dışında Staj Olanakları İle İlgili Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
30.06.2021 tarihinde Üniversitemiz UBESK Konsorsiyumu ortağımız olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve yurt dışı partnerimiz ile Hemşerilik Bölümü öğrencilerine yönelik yurt dışında staj yapma olanakları üzerine bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Necmettin Erbakan Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Şeyma AKIN, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Engin CAN, Necmettin Erbakan Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Erasmus Koordinatörü Dr. Saide FAYDALI ve Sağlık Bilimler Fakültesi Hemşirelik Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Özge ÖNER katıldı. Toplantıda hemşirelik öğrencilerinin Almanya’da staj hareketliliği gerçekleştirebilmesi için imkânlar ve koşullar konusunda İlhan BELEK ile görüşüldü. Hemşirelik öğrencilerinin teorik öğrenimlerini uluslararası piyasa ve sektör deneyimi ile buluşturarak yerinde öğrenmenin teşvik edilmesinin önemli olduğu vurgulandı. Toplantının sonunda 2021-2022 eğitim öğretim yılı Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında işbirliği ve tanıtım toplantılarının yapılmasına karar verildi.