İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü
07.06.2024

"Vitrin ve Sergileme Tasarımı" ve "Tekstil Yöntemleri ve Tasarım" dersleri kapsamında dönem sonu sergisi düzenlendi

7 haziran 2024 tarihinde saat 11:00'da İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü derslerinden "Tekstil Üretim Yöntemleri ve Tasarım" ve "Vitrin ve Sergileme Tasarımı" derslerinin dönem sonu sergi açılışları sayın dekanımız Prof. Dr. Mustafa Yıldırım'ın da katılımıyla Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleştirilmiştir. Bölüm başkanımız Prof. Dr. Murat Ertekin'in konuşmasının ardından ses sanatçısı misafirimiz Dr. Öğr. Üyesi Cihan Ünver Çabuk hocamız türkü seslendirmişlerdir. Dersleri yürüten sayın Doç. Dr. Tuğba Levent Kasap hocamıza ve sergiye katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür eder tebrik ederiz.